18.3.2011

Ink.

Tatuoinnit ovat nykyisin hyväksyttäviä ja ärsyttävän yleisiä, vaikkei olisikaan ex-vanki tai merirosvo, ja minäkin olen päättänyt sellaisen iholleni hankkia. Visuaalisena ihmisenä tatuointiin liittyy kuitenkin monta seikkaa, jotka vaikeuttavat prosessia huomattavasti, joista suurin on kuvan valinta. Tämä on ongelmallista, koska oma maku muuttuu jatkuvasti ja vaikka söpöt metsän eläimet ovat mielestäni hienoja nyt, voi olla että mielipide muuttuu parin vuoden sisällä. Toisaalta minua kiehtoo ajatus tatuoinnista tietyn elämänvaiheen ja aikakauden ikonina.

Myös tatuoinnin kokoa ja sijoittelua pitää miettiä. En halua mitään pientä tuherrusta paikkaan, josta kukaan ei sitä koskaan näe. Toisaalta, vaikka koko käden tatuointi näyttää oikean tyylisellä ihmisellä pirun hienolta, en tiedä pystyisinkö itse kantamaan sellaista. Myös iän mukanaan tuomat muutokset ihmisruumiissa on hyvä ottaa huomioon, sillä tatuointia on tarkoitus kantaa ylpeästi iholla koko loppuelämä.

Photobucket
Muglerin pääsuunnittelija Nicola Formichettin muusa Rico "Zombie Boy" Genest.

2 kommenttia:

  1. tatuoinnit on rakkaus ja kuulen usein kaikilta "entä jos kyllästyt ja blaablaa" ja sen takia tahdonkin ottaa tatuointeja jotka on mulle just tällä hetkellä tärkeitä, myöhemmin ne muistuttaa sitten näistä ajoista. :)

    VastaaPoista