12.5.2012

Tennareista ja timanteista.

Ostin peräti kahdet tennarit Karhupuiston Siivouspäivä-kirpparilta. Esittelen tässä vaan niistä jännemmät. Toiset on mustat New Balancet, jotka on kuulemma the_kengät tällä hetkellä Köpiksessä. Ja jos joku asia on the_juttu Köpiksessä, niin se todella tarkoittaa, että KAIKKI käyttävät niitä. Mutta toiset on siis hienot monikuvio Niket, jotka ostin mieheltä, joka oli kyllä aika haluton myymään niitä, mutta onneksi möi sitten lopulta. Maksoin niistä 10 euroa.
Photobucket

Nuo eivät varmastikaan ole kaikkien mielestä kovin hienot kengät, ja ainakin mun mussu tulee kysymään multa "onko nuo uudet?" silleen epäilevästi ja kulmat koholla, mutta nuo on melko lailla juuri sitä, mitä olen etsinytkin. Ugly cool. Ja yritän kovasti olla ajattelematta, että on ällöä ostaa lenkkareita käytettyinä.

Photobucket
Photobucket

Ja loppuun vielä ihmettelen siitä, miten mahtavan ja persoonallisen ensilevyn julkaissut Marina and The Diamonds on onnistunut tekemään niin täysin turhan ja geneerisen tusinakatyperry kakkoslevyn. Varmaankin levy-yhtiön pakottamana, koska alkuperäinen, huipputanssitava ensisinkku Radioactive lupasi kovin erilaista Marinaa kuin mitä lopulta saatiin. Huoh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti