20.4.2011

Roskilde 2011.

Vaihtoni päättää Roskilde, tuo kaikkien skandinaavifestareiden isoäiti. Roskilde on tunnettu viikon kestävistä bileistä, mudassa kahlaamisesta ja älyttömästä määrästä erilaisia artisteja. Viime vuonna Roskilde jäi ennakkosuunnitelmista huolimatta väliin, mutta nyt kun täällä Tanskanmaalla ollaan, niin kai sinne on mentävä. Ja ilolla menen, kun tarjonta on mitä on.
Photobucket

Kuten viimekin vuonna, innostukseni kohdistautuu pääesiintyjien ulkopuolelle. Vaikka Strokes on varmasti kivaa, PJ Harvey katu-uskottavaa ja ehkä se M.I.A:kin epäraskaana vetäisi paremmin kuin viime vuonna Flowssa, niin ainoastaan Arctic Monkeys saa pääesiintyjistä ilon väristy
ksiä aikaan.Viime kesän Janelle Monáeta popittaneena odotan neitokaisen keikkaa innolla. Viimeisen kuukauden olen kuunnellut putkeen ranskalaisen Yellen safaridiscoa, joten myös sillä keikalla aion hikoilla itseni tainnoksiin. Viime vuoden Flowssa jengiä hytkyttänyt Magnetic Man tuo mukanaan dupstep-tähti Katy B:n ja skandinaaveja edustavat Lykke Li ja Tanskan omat Oh Land sekä VETO. Muita suosikkejani ovat (minulla liian hitaasti aukeneva) James Blake ja iii-hana Tallest Man On Earth.

PhotobucketPhotobucket

Festariohjelmassa on vielä noin 30 esiintyjän mentävä aukko ja itse toivon hirmuisesti, että Robyn olisi yksi myöhemmin ilmoitettavista lisäyksistä. Tiettävästi Robyn on tuona viikonloppuna Turun Ruisrockissa, josta ei ihan kamalan pitkä matka Roskildeen ole.

*edit. Ruisrock on Roskilden jälkeisenä viikonloppuna, mutta silti toivo Robynin suhteen elää. Kiitti korjauksesta!

2 kommenttia:

  1. ruisrock on viikko roskilden jälkeen. eli ei oo robyn vielä noihin aikoihin turussa. nipottajan oli pakko ilmoittaa. :p

    VastaaPoista
  2. Kiitos korjauksessa! Nipottajiakin tarvitaan korjaamaan muiden virheitä.

    VastaaPoista