4.6.2010

Flesh toned.

Espoon kiersillä on sellainen maine, että sieltä löytää laatutavaraa halvalla, koska kaikkien (rikkaiden) edemenneiden espoolaismummojen jäämistöt kärrätään sinne. Matinkylän kiertsi myös on kivaa vaihtelua Lönkan samanlaiseen. Sieltä löytää myös paljon paremmin hienoja juttuja, koska keskikaupungin hipsterit eivät ole aina haukkana paikalla. Pari vuotta sitten löysin Espoon kiertsin ilmaisosastolta lähes uuden veroiset, punaiset Converset. Siis ilmaiseksi! Ne on varmaan kirotut tai joku on kuollut ne jalassaan, mutta hienosti ovat pari vuotta palvelleet. Tällä kertaa ilmaisosastolta ei mitään irronnut, mutta muualta kyllä.

1. Täydellinen mohkanakkainen hapsutakki. Viime UFFin alen aikoihin kiersin kaikki UFFit vain hapsutakkia etsien. Väri harmahtavan beige, materiaali mokkanahka, hinta 50 snt, vuodenaika valitettavasti vasta syksy.

2. Uudet herra/työkengät. Vanhoista alkoi puhti ja kantapäät loppua. Tavoitteena oli ruskeat, mutta näissä on kivat kuviot. 8 euroa.

3. Benettonin tummansininen farkkutakki. Olen jo vähän aikaa etsinyt farkkutakkia pientä projektia varten. Leikkasin siis takista toisen etutaskun pois. En muista enää mistä blogista olen kyseisen idean pöllinyt, mutta päätin yrittää kun hintaakin oli vain 50 senttiä.

ps. Flow- ja Ruisrocktiketz. I haz them all!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti