8.9.2010

I heart TV.



Kesä on kuolema tv:lle. Kesän katselut rajoittuivat lähinnä True Bloodiin (SkaarskÅÅÅRdd!!) ja Project Runwayhin. Onneksi oli upea kuuma kesä, joten ei harmittanut niin paljon. Mutta syksy on viimein täällä ja sen mukana uudet tuotantokaudet kaikista lempi tv-sarjoistani. Seuraan tv:tä Amerikan tahtiin internetsin välityksellä. Amerikassa tv-sarjat palaavat kesätauolta viikolla 38.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Maanantaina 13.9 starttaa Gossip Girl, jolle olen päättänyt antaa taas uuden mahdollisuuden. En katsonut ollenkaan 3. kautta, ja mitä olen netistä lukenut en kamalasti mitään menettänyt. Mutta kuten aiemmin olen GGstä sanonut, niin toivo elää. Ehkä tänä vuonna. Ja ainakin pari jaksoa voisi katsoa vain ihanan Leightonin ja tylyn Taylorin vuoksi. Ja olen nolosti alkanut lämmitä myös Blakelle.(Johtuu varmaan siitä, että Blakesta on tullut Anna Wintourin uusi paras kaveri.)

Tiistaina 21.9 jatkuu viime vuoden supermenestys Glee. Sarja ei järkytyksekseni ole minkään suomalaisen tv-kanavan syysohjelmistossa, vaikka USA:ssa siirrytään jo toiselle kaudelle ja showryhmäkilpailujen uudelle tasolle. Tällä tuotantokaudella lisää vanhaa ja tripuuttijaksot ainakin Britneylle ja Rocky Horror Picture Showlle.

Image and video hosting by TinyPic

Keskiviikkona 22.9 jatkuu emmyrohmu Modern Family, joka käsittelee sitcomin keinoin nykymaailman aiheita, kuten maahanmuuttoa, homoutta ja uusioperheitä. Hillittömän hauska sarja perustuu asetelmalle, jossa on do
kumenttielokuvien aineksia. Kesken kohtausten on henkilöhahmojen "haastatteluja" ja kameroista ollaan jatkuvasti tietoisia. Mielenkiintoinen ja lämmin sarja.

Modern Familyn ohella 22.9 starttaa J.J. Abramsin uusin tv-sarja The Undercovers, joka on jonkinlainen agenttiseikkailu Aliaksen ja Bondien hengessä. En tiedä sarjasta paljoakaan, mutta olen tähän asti poikkeuksetta pitänyt kaikesta, johon Abrams on kultakosketuksensa ulottanut.

Image and video hosting by TinyPic

Torstaina 23.9 alkaa lempilempilempisarjani 30 Rockin viides tuotantokausi. Rakastan Tina Feyta! Tina on tällä hetkellä, Kristin Wiigin ohella, Hollywoodin hauskin nainen. Hänen huumorinsa on outo sekoitus hassuttelua, nokkeluutta ja ilkeyttä. Haluaisin, että Tina Fey olisi paras ystäväni, joka haluaisi naimisiin kanssani.

Lauantai-illan (siis Suomessa sunnuntai-illan) pelastaa brittien X-Factor.Toisin kuin suomessa, brittien X-Factorissa on mieletön vauhti päällä koko ajan, lahjakkuuksia oikeasti löytyy ja tuomarit (Simon Cowell, gorge Cheryl Cole ja Dannii Minoque) osaavat luoda oikeanlaista show-meininkiä. X-factor on suuren budjetin lauantai-illan viihdettä parhaimmillaan!



Viikon päättää Family Guy. Valitettavasti anarkistinen animaatiosarja on jo ohittanut huippunsa. Varsinkin viime tuotantokausi oli ylimielistä rajojen koettelua, jossa naurut olivat vähissä ja oksennus lähes suussa. Tästä huolimatta Family
Guy on yksi 2000-luvun parhaista tv-sarjoista. Sarjan vahvuuksia ovat naseva, nopea huumori ja julman ajankohtainen populaarikulttuurin hyväksikäyttö.

Syksyssä parhautta on myös Robynin uusi levy.
Robyn – In My Eyes

kuvat: google.image

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti