20.9.2011

Syyskuussa.

Kesän iloisuuden uuvuttamana on tullut osteltua aneemisia rättejä Weekdaysta ja kiertsistä.

Neuletakista ei kuvan perusteella saa mitään selvää, mutta siinä on sellaista hienon näköistä mokkanahkajäljitelmää etuosassa.

T-paidat on aina innostavasta Weekdaysta. Kai mun pukeutumisessa edelleen vaikuttaa luontoaiheista tykkäily, vaikkakin nyt on siirrytty susista, kauriista ja muista söpöistä metsän eläimistä kasvillisuuden puolelle.



Photobucket

Photobucket

Photobucket

Weekdaylla on hieno Storemade "mallisto", jossa ilmestyy joka viikko uusi printti, jota saa sen viikon ajan ostaa t-paitojen rintamuksissa. Ajankohtaiset ja kantaaottavat paidat painetaan nimensä mukaisesti Weekday-liikkeissä. Ainut harmitus on, että toisin kuin ainakin Tanskassa, Suomessa printtejä painetaan vain t-paitoihin. Köpiksen Weekdayssa printtejä sai myös kangaskassien kyljissä, mikä tällaisen kangaskassien suurkäyttäjän mielestä oli tosi kivaa. Esimerkiksi tämän viikon printti jää upeudestaa huolimatta ostamatta, koska en yksinkertaisesti tarvitse enää lisää mustia printtipaitoja. Ehkä kangaskasseja alkaa tulla Suomenkin Weekdayhin nyt, kun ihan Hesarin kuukausiliitekin on huomannut niiden yleisyyden.

ps. Anteeksi pitkä bloggaustauko. Koneeni hajosi ja uuden hankkimiseen meni tovi. Lisäksi oli kesä, kiima ja rakkaus.
ps.2 Anteeksi kehnot kuvat, mutta en ole vielä oikein sisäistänyt iPhoton kuvanmuokkaus ominaisuuksia.
ps.3 Anteeksi kehno layout. Typerä bloggeri oli mennyt muuttamaan käyttöjärjestelmäänsä, enkä osaa vielä laittaa kuvia vierekkäin.
ps.4 Ja hipstereille anteeksi Take Thatista.

1 kommentti:

  1. Christopher Walkenilla saat kaiken anteeksi, aina <3
    Keep it up, boy!

    VastaaPoista