18.2.2010

Dance in the dark wearing my tikkitakki

UFFista.
1.Tikkitakki: lähteeni Lontoosta osasi kertoa, että tikki on nyt teh-thing kaikilla paikallisilla siisteillä tyypeillä. Kiva kiilto.
2.Perus ruutupaitoja. Toimii eräjormailu/grungekohtauksen iskiessä. Eli nykyisin melko usein.

Leviksen tosi vaaleat 501set.

6 kommenttia:

  1. Itsekin olen ihan tyytyväinen. Piti rohmuta kahdella eurolla, kun töiden takia en ehdi yhden euron päiville.

    VastaaPoista
  2. No on kivoja. :) Onko miesten helpompi löytää kirpparilta vaatteita kun naisten? Mä veikkaan että euron pävillä kissat tappelee joka rätistä... :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos vaan. En tiedä onko miesten helpompaa. Ainakin kenkien ostaminen käytettynä on tosi vaikeaa. Musta tytöille löytyy kaikkea jännää ja erikoista helpommin..

    VastaaPoista
  4. :) Kenkien ostaminen kirparilta on kyllä mustakin vaikeaa (mitenkään osuutta ei oo sillä et kengän koko on nippanappa 36...) Ajattelin vaan et kirpparilla käynti ei ehkä oo monella miehellä ensisijainen paikka etsiä vaatteita, joten tappelua yksittäisistä helmistä olis varmaan vähemmän. Toisaalta ei voi sanoa onko ostamasi tikkitakki nyt jokaisen suomalaisen miehen kirppariostoslistalla... ;)

    VastaaPoista
  5. Totta. Pojat tykkäilee yleensä enemmän merkkien ja helppouden perään. Eikä varmaan monella miehille vaatetus olekaan niin tärkeää. Mikä valitettavasti näkyy :D

    VastaaPoista