27.2.2010

Hollywood27210

Yritän taas aktivoitua päivän asujen kuvaamisessa. Se on vain vielä vähän vaikeaa. Tänään kokeilin omassa kodissa omalla kameralla kuvaamista. Tulokset olivat aika hirveitä. Zoomaus oli painajaismaista, valotuksesta puhumattakaan. Mutta ihanan kuvanmuokkauksen avulla sain irti pari semi onnistunutta kuvaa päivän asusta. Tai oikeastaan illan. Siis näiden välillä mietin. Päädyin lopulta johonkin vähemmän kesäiseen.

t-paita: Two-Tone, farkut: Cheap Monday, korut ja kello: Bangkok ja Tokio, kengät: Converse

Ensiksikin anteeksi kuvien päättömyys. Jotain itsesäätelyä pitää vielä harrastaa. Ja tyylihän on vaatteet ja asenne. Ei rasvaista ihoa ja pipon alla jyräytynyttä tukkaa. Madonna T-paidasta tykkään tosipaljon. Ostin sen joulukuiselta Kaakkois-Aasian matkaltani, samoin kuin noin seitsemän muuta paitaa. Monet varoittelivat, että sieltä ostettu on huonolaatuista ja yhden pesun jälkeen pilalla, mutta ainakin mun ostamat paidat ovat pysyneet kuosissaan pesusta ja käytöstä huolimatta. Tosin en sitten tiedä vaikuttaako asiaan se, että pyrin ostamaan vähän kalliimpia paitoja, enkä hullaantunut kovin usein euron rätteihin.

Marina And The Diamonds – Mowgli's Road

ps. Aleksilla on ikkunoissa jo Monkin ja Weekdayn Coming Soon-teksti!!

8 kommenttia:

  1. " Aleksilla on ikkunoissa jo Monkin ja Weekdayn Coming Soon-teksti!!"

    JEEEEEEEE

    VastaaPoista
  2. otin tänään siitä melkein valokuvan :D

    VastaaPoista
  3. Toi Madonna-paita näyttää saman ajan kuvalta ku siinä Erotica-videon lopussa, missä se liftaa alasti ja sehän on maailman paras. Eli pointsit sille! Ja housutki vois olla melkein siltä ajalta ellei tietäis et ne on muodikkaat. Mut siis ei niissäkään mitään vikaa! Jee!

    VastaaPoista
  4. Kiitos tytöt/naiset? Eikö remulle riitä rakkautta? :D

    VastaaPoista
  5. Marina and the diamonds on huikee. ja kuvat on siistejä, plus vaatteet ofc.

    VastaaPoista
  6. Marina <3
    Olen kuunnellut uutta levyä aika Non-stoppina. Harmi, että lp:llä ollut kappale Seventeen jäi pois varsinaiselta levyltä. Se on hauska kappale.

    VastaaPoista
  7. <3 Remu. There!

    Munkaan Aasia-retkut ei ole menneet koneessa miksikään. Vielä.

    VastaaPoista