3.2.2010

I love: Sandra.

Ihmisillä on joku ihme asennevamma Sandra Bullockia kohtaan. Porukka laittaa Sandran samaan nippuun kaiken maailman tusina Kate Hudsoneiden sun muiden kanssa, vaikka Sandra on paitsi ihanan hassu ja itseironinen koomikko, niin myös kyvykäs vakavampien roolien näyttelijä. Esimerkkinä Sandran näyttelijänkyvyistä voi mainita parhaan elokuvan Oscarillakin palkitun Crashin ja vuonna 2006 toisen Truman Capote-elokuvan jalkoihin jääneen Infamousin.

Vuosi 2009 oli iso vuosi Sandralle. Hänen Ryan Reynoldsin kanssa tähdittämänsä The Proposal (Odottamaton Ehdotus) oli yksi kesän suurimpia hittejä ja tuotti yli 200 miljoonaa dollaria. Elokuva ei ehkä ollut kovin omaperäinen tai edes hauska, mutta ainakin Sandra näytti kuumalta ja heitti
yhden hupsun Youtube-vitsin.


Eilen julkaistiin vuoden 2010 Oscar-ehdokkaat ja ihana Sandrani on ehdolla parhaan naisnäyttelijän palkinnon saajaksi elokuvasta The Blind Site. Oscar-patsas on jopa enemmän kuin mahdollinen, kun katsoo muita ehdokkaita.

Ja vaikka ei Oscaria tulisikaan, niin ihan vain seuraavan takia Sandra on ansainnut kaiken rakkauden, jota minulla on hänelle antaa:

2 kommenttia:

  1. ^_^ You got me:

    Jos joku herättäisi allekirjoittaneen yöllä ja kysyisi: "Missä pidit Sandra Bullockista?", vastaisin viipymättä "Muppeteissa".

    Ei Sandra ketään tappanut ole; se on vain valinnut liikaa huonoja elokuvakäsikirjoituksia uransa aikana.
    Se, että nainen on vielä kuvioissa todistaa jonkinasteisen lahjakkuuden puolesta.

    Onnea vain isoon O:hon.

    VastaaPoista
  2. Muppetit <3

    No kun aloittaa Speedista, niin sen jälkeen ei varmaan kauhean laadukasta kamaa ole tarjollakaan.

    VastaaPoista