22.2.2010

Köpis.

Lähden noin vuoden päästä Kööpenhaminaan vaihtoon, ja tämän innoittamana olen katsellut kaikkea Tanska-juttua netistä. Se kieli on aika hirveää, mutta muuten tanskalaiset vaikuttavat lupsakoilta ja iloisilta tyypeiltä. Ja kaikki ovat ihanan vaaleita.


Katselin myös Copenhagen Streetstyle-sivustoa, sillä silmällä, että kuinka vaikea olisi päästä osalliseksi tätä(kin) muotifoorumia (hih). Pienellä pintaraapaisulla huomasin, että helsinkiläisten ja köpisläisten pukeutumisessa on jotain samaa. Verrattuna Ruotsiin, ei mennä niin trendin ja tietyn muotin mukaan, vaan uskalletaan olla vähän epämuodikkaita ja outoja ja tämän seurauksena hauskoja ja tuoreita. Mutta tässä siis joitain kivasti pukeutuvia tyyppejä Tanskan maalta:

kuvat: CopenhagenStreetStyle

En tiedä päivittyykö kyseinen sivusto harvoin, vai onko Tanskassa todellakin niiin paljon pidempi kesä, mutta aika nopeasti tuli kesäisemmät lookit vastaan. Tai sitten tanskalaiset tekee kuin suomalaiset ja ratkeavat käveleviksi, tunnistamattomiksi toppamuumioiksi heti, kun asteet painuu pakkaselle.

3 kommenttia:

  1. Kööpenhamina on ihana paikka, kävin siellä pari vuotta sitten.

    tv. kateellinen

    VastaaPoista
  2. Mäkin odotan innolla ensi vuotta.
    Ja sitä matkailun määrää, kun pääsee lähemmäs Eurooppaa. Berliini, Pariisi ja varmaan muitakin paikkoja tulee varmasti koluttua.

    VastaaPoista