16.3.2010

I love: Victoria Beckham

Rakastan Victoria Beckhamia. Victoria on täydellinen julkkis. Hän on kaunis, tyylikäs ja laiha. Jotkut sanovat, että liian laiha, mutta minun mielestäni julkkisten ei kuulukaan olla tavallisia, vaan heiltä voi vaatia lähes täydellisyyttä, koska heidän uransa ja tulonsa perustuvat medianäkyvyyteen ja pitkälti ulkoisille avuille. Victorian maku on pettämätön ja vaihteleva. Hän ei ehkä ole maailman räiskyvin pukeutuja tai riskien ottaja, mutta karttaa harmaan keskikastin leikkauksilla, muodoilla ja materiaalien leikillä.



Rakastin Spice Girlsiä. Uskon, että Spice Girls ja Girl Power muuttivat paitsi musiikkimaailmaan niin myös nuorten naisten kulttuuria. Nykyisin upeasti menestyvät naisartistit saavat kiittää paljosta Spice Girlsiä, joka teki naisista tasa-vartaisia pop-kulttuurivaikuttajia ja suunnan näyttäjiä. Girl Power julisti jokaisen tytöt ainutkertaisuuttaa ja siitä kumpuavaa voimaa. Tietenkin mainostaen ohessa myös tikkareita, tarroja, valokuvia, levyjä, elokuvia, kirjoja...



Nykyisin Victoria Beckham on menestynyt muotisuunnittelija, jonka vaatteita on nähty mm. Voguessa, GG:ssä ja hänen uusin mallistonsa on saanut kehuja muotimediassa. Victorian mekkoja on nähty mm. Madonnan ja Sarah Jessica Parkerin päällä. Victoria osallistuu vahvasti nimeään kantavan malliston suunnitteluun ja on selvästi ylpeä tekemästään työstä.



Suomi on hetken aikaa huimasti upeampi paikka asua, kun Victoria Beckham on miehensä tukena Suomessa.

kuvat: VogueRussia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti