19.3.2010

Räntäntäm

Tulispa jo kevät. Aina välillä tuntuu, että se on jo täällä. Esimerkiksi eilen aamulla matkalla töihin piti oikein kaulahuivi ottaa pois, kun oli niin lämmin. Onneksi illalla sitten satoikin räntää, niin ei liikaa ehtinyt innostua. Lunta tottakai vielä riittää, mutta ei riesaksi asti. Sohjon kanssa voi elää. Tänään tosin astuin puoli jalkaa syvään lätäkköön, joka kasteli kivasti. Mutta tätähän Suomen kevät on. Sohjoaloskaa, harmautta, mutta pitkän mustan talven jälkeen myös valoa ja raikkautta. Kevättä odotan myös, koska se jälkeen tulee kesä ja kesällä saa pukeutua hassun vähävaatteisesti ja käydä festareilla. Alunperin suunnitelmissa oli mennä Roskildeen, mutta töistä sanottiin ei. Joten menenkin Ruissiin, Ilosaareen ja Flowhun.

Näin keväisissä vetimissä hiihtelin tänään sohjossa. Tästä näkee aikalailla mun peruspukeutumisen kaavan. Pääasiassa vähän väriä, mutta joku värillinen juttu. Kuten tänään nuo housut. Ja kello on aina kädessä. Tykkään, kun on joku juttu joka säilyy.


takki: 2nd hand ja kaulaliina, kollege: H&M, housut: Zara, kello: Bangkok

4 kommenttia:

  1. Mä lupaan tarttua lempparilusikkaan ja ryhtyä syömään noita lumia! Ainaki sitte jos ne ala tehdä lähtöä sen verran, ettei kesällä tarvi istua lumikasojen päällä.

    VastaaPoista
  2. Arvostan panostasi, Jetta. Varo kuitenkin keltaisia kohtia.

    VastaaPoista
  3. Valitettavasti niiltä mä en taida välttyä, meillä kun asustaa kaks koiraotusta..

    VastaaPoista
  4. Maitohappobakteerit to the rescue :D

    Älytöntä, että vähän yli kk päästä on jo vappu.

    VastaaPoista