8.3.2010

Mindless oscars rambling.


Eilen Los Angelesissa jaettiin taas palkintoja viime vuoden parhailla (amerikkalaisille) elokuville. Illan suuri voittaja oli Hurt Locker, joka vei kuusi palkintoa mm. Parhaan Elokuvan palkinnon. Hienoa oli myös, että elokuvan ohjanneesta Kathryn Bigelowsta tuli ensimmäinen nainen, joka on voittanut Parhaan Ohjaajan palkinnon. Muita ilon aiheitani oli Christoph Waltzin palkitseminen parhaasta miessivuosasta ja tietenkin ihanan Sandra Bullockin parhaan naisnäyttelijän Oscar.

Yllätyin Avatarin vaisusta menestyksestä ja iloitsin Upin kahdesta Oscarista.Vaikka Hurt Locker on hyvä ja onnistuneesti rakennettu elokuva, ei se mielestäni ollut paras elokuva edes ehdolla olleista. Steve Martin ja Alec Baldwin olivat oikeasti hauskoja juontajia, jotka luottivat vanhan miehen charmiin, nokkeliin sutkautuksiin ja keskinäiseen kinasteluun.


Muodin puolesta ilta oli mielenkiintoinen. Väripaletti oli yleisesti vaalea, mutta naiset käyttivät myös rohkeasti värejä. Laahukset ja mekkojen alaosat olivat isoja, ja halkio löytyi yllättävän monen asusta. Illan ehdoton suosikkini oli An Educationista parhaan naisnäyttelijän ehdokkuuden saanut Carey Mulligan, jonka tyyli oli nuorekas ja tuore. Pidin myös Rachel McAdamsin haalean monivärisestä mekosta. Miehistä vaikutuksen tekivät todella tyylikäs Tom Ford risupartoineen ja hauskasti pukeutunut Robert Downey Jr. (annan tennarit anteeksi).

kuvat: google.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti