26.4.2010

c thru u.

Lauantaina helpotin kevätväsymystä ostamalla asioita luotolla. Helpotti kummasti.

Läpinäkyvä paita H&Msta. Paita on naisten osastolla, ja napit ovat naispuolella, mutta mielestäni paita ei muuten erotu selvästi naistenpaidaksi (paitsi läpinäkyvyytensä osalta). Weekdaylla (enää kolme viikkoa!!) on läpinäkyviä paitoja myös miehille, mutta en voi laskea sen varaan. Aleksin Weekday näyttää pieneltä, joten sinne tuskin tulee kaikkea. Ehkä tätä ei ihan töihin voi laittaa, mutta viileänä bilepaitana tää menee. Hintalapussa luki 19,95 euroa.

Vaalean beige vakosamettipaita löytyi Lönkan kierrätyskeskuksesta. Olen ihan viimeisen kuukauden aikana ostanut jo kolme tämän tyyppistä paitaa. Pidän haaleasta väristä, ruskeista napeista ja materiaalista. Kustansi 1,5 euroa.

Kiertsistä löytyi myös tällainen olkalaukku. Se muistuttaa hieman lentoyhtiölaukkuja, joita monilla näkee. Laukku on hauskaa kiiltävää materiaalia. Laukun sivussa on pieni muovitasku ja mietin jos siihen laittaisi jonkin kuvan. Laukku maksoi 3 euroa.

Huomasin, että olen pahasti urautunut. Shoppailen nykyisin vain Hakaniemen Fidassa, Lönkan Kiertsissä ja H&M:ssa. Pari vuotta sitten lempikauppojani olivat UFF ja Carlings. Mitäköhän niille kuuluu nykyään? UFFia sentään näkee pari kertaa vuodessa alejen aikoihin, Carlingssia ei enää tule nähtyä.

4 kommenttia:

  1. Joo hei, toi valokuvahan on aivan MAHTAVA idea! :)

    VastaaPoista
  2. Ongelmana on, että mahdollisia vaihtoehtoja on älyttömästi. Tietty niitä voisi kerätä monenlaisia ja vaihdella sitten oman mielen ja päivän mukaan.

    VastaaPoista
  3. Laita vaan töihin se läpinäkyvä, haluaisin tosin nähdä reaktiot :D

    Ihan mahtava blogi Mikko, käyn täällä jatkossakin! Niin ja viele Grüsse täältä vehnäoluen ja nahkahousun maasta, viimoisia viikkoja viedään...

    VastaaPoista
  4. No katsotaan kun kesä etenee ja kelit kuumenee :D

    Kiitos ja tervetuloa vaan. Juo maha täyteen, niin että lederhosenit vaan paukkuu.

    VastaaPoista