12.4.2010

Kevät on lokinpaskaa kengällä.

Torstaina osallistun erittäin perinteikkäisiin ja hienostuneisiin opiskelijarientoihin Helsingin Kallion Helsinginkadulla muutaman opiskelijakollegani kanssa. Iltaa on tarkoitus viettää keväisestä säästä nauttien, miellyttäviä nokkeluuksia heittäen ja nauttien sammioittain erinäisiä viinaksia. Pukukoodina tapahtumaan on pussimainen, muodoton juuttikankaasta ommeltu aikuisten vauvahaalari. Ongelmakseni on nyt noussut, että onko täysin mahdotonta näyttää edes hitusen tyylikkäältä tässä teekkareiden lahjassa Suomen opiskelijaväestölle. Ugly Cool onnistuu kyseisessä asukokonaisuudessa helpostikin, mutta se on helppo tie. Preferenssinä olisi näyttää siistiltä, iloiselta ja rennon keväiseltä. Ei juuri oksentamaisillaan olevalta std-tautipesäkkeeltä tai fuksipissikseltä.

Asukoodi on ongelmallinen kolmestakin syystä.



1.Haal
arimme ovat punaiset ja niissä on mainoksia. Niistä puuttuu duunarihaalareiden kovuus ja jäyhä asenne.

2. Haalarini on aivan käsittämättömän iso. Asua ostaessani myyntihenkilökunta kehotti varaamaan alle paljon tilaa toppahousuille ja muille säärystimille, jottei pakkanen tule läpi. Tämä oli harhaanjohtavaa neuvo, koska Helsingissä ei ole kertaakaan ollut niin kylmä, että tämä olisi vaatinut minkäänlaista toppavaatetusta tai välikerrastoa.

3. Haalari on lähes pakollinen. Tai on ainakin jonkinlainen pukeutumisrike olla pukeutumatta haalariin.



Olen pohtinu
t, että joko hyödyntäisin punaista ja pukeutuisin ranskalaisittain siniseen, valkoiseen ja punaiseen. Tai hyödynnän kokoa ja pukeudun iloisen värikkäästi hip-hop-estetiikkaa hyödyntäen.

5 kommenttia:

  1. Toi haalari on kyl aina yks ongelma, tuntuu että näyttää aina tylsältä vaikka sitä koittais miten näyttää itteltään haalarista huolimatta. Ehkä törmätään Kallion pubeissa, jeejee.

    VastaaPoista
  2. Mulla sama, miks v***ssa ne käskee ottaa ison haalarin?? Koskaan en oo esim. TAKKIA pitäny oman haalarini alla, mitä monet vannotti :D Nyt on sit kiva kun selässä on n. kymmenen maitolitran vetoinen pussi.

    VastaaPoista
  3. Super: Se on ongelma ja tästä johtuen torstaina on ehkä kolmas kerta kun käytän haalariani. Senkin osto on selvästi ollut money well spent!

    Niina: Ei pysty ymmärtämään. Ja jos tartteiskin takin, niin en mä sitä haalarin ALLE laittais vaan päälle.

    VastaaPoista
  4. Jei! Todella hauska ja osuva postaus! Tavallaan valitettavasti ei voi kun olla samaa mieltä. Etenkin kun mutkin huijattiin ottamaan ihan liian iso haalari, joten en käytä sitä koskaan... Tammikuussa tosin Suomessa käymässä olleet brittiystäväni olivat siitä aivan innoissaan (formula/rallikuskifiiliksiä) ja yksi heistä käytti sitä lumileikeissä:D

    VastaaPoista
  5. En olekaan ajatellut rallikuskiaspektia!
    Saisikohan jostain ajokypärän asap.

    VastaaPoista