6.4.2010

Kasseista asiaa.

Viime aikoina olen hankkinut pari kassia, joissa kanniskella koko elämää ympäri kaupunkia. Olen urautunut kangaskassien käyttäjäksi. Ne ovat todella epäkäytännöllisiä, niistä jonkun tietyn asian etsiminen on tuskaa ja kaikki menee jotenkin epämääräisen suttuiseksi. Lisäksi unohdan aina välillä putsata kassejani, joten niiden pohjalta löytyy aina tosi epämääräistä kamaa. Mutta juuri niiden epämääräisyys ja kaiken nielevyys niissä viehättääkin.

Ensimmäisenä toppa/tuulipukulaukku. Laukku on sellaista sutisevaa tuulikangasta. Tämä on H&Mstä. Tätä voi pitää myös fagbagina lyhyemmillä hihnoilla, mutta luultavasti roikotan sitä vain olalla. Tykkään kiillosta, sutinasta ja koosta. Syö sisäänsä paljon kamaa. Palkkapäivän hairahdus.

(Tätä ostaessani huomasin, että mulla on edelleen asennevamma Hennesiä kohtaa. Luulen, että kaikki tietää mitä siellä on myynnissä ja tunnistaa heti, jos jokin tavara on sieltä. Tämä ei varmastikaan ole totta, mutta silti mietin niin aina. Melkein jäi kassi ostamatta.)

Seuraavana Lontoon ostos, joka jäi esittelemättä. Tämä kassi on lähes kaikilla, jotka ovat ikinä Beyond Retrossa käyneet, mutta en jaksa siitä välittää. Kassi on ehkä hiukan kookas, ja välillä pitää jopa ottaa extrakamaa mukaan menoon, jotta kassi ei näyttäisi liian tyhjältä.Pidän väristä, menosta ja ankkurista.



!!Beyond Retro Suomeen!!

Kolmas on tällä hetkellä e-hdoton suosikkini. Yksi kaverini tekee näitä silloin tällöin ja onnistuin saamaan käsiini yhden. Printti on hauska. Mieleen tulee höyhenpeitteinen karhu. Rakastan karhuja ja höyheniä. Ja kaikkea muutakin petoeläinestetiikkaa. Huippua on myös, että tässä on pitkä hihna. Olen tylsistynyt kangaskasseihin, joita pitää roikottaa kädessä kuin jotain pussipulloa.
Kassiasiat siis kunnossa.

(hihihihih)

3 kommenttia:

  1. aah tarviin kipeästi pitkähihnaisen kangaskassin. Vihaan sitä että jos roikotan kassia kädessä, se koskee maahan, ja jos yritän laittaa sen olalle se on kainalossa kiinni...

    VastaaPoista
  2. Ainakin Helsingin Kampin Ekokolo (tja)-nimisessä kaupassa on myytävänä mustia pitkähihnaisia kangaskasseja. Ei maksa paljon ja on luomupuuvillaa.

    VastaaPoista
  3. Kauppa on Ruohonjuuri. Ei ekokolo.

    En tiedä mistä tuo Ekokolo tuli. :D

    VastaaPoista